fbpx

U dvoje je uvijek bolje, Valentinovo uz Cetinskog!

Valentinovo…

Tony Cetinski, ValentinovoIzniman glazbenik i čovjek koji uvijek ističe kako je ljubav njegov pokretač i životni moto, na najljepši će mogući način uljepšati Valentinovo pred nama. Bez obzira jeste li već pronašli svoju srodnu dušu, ili ste još uvijek u potrazi za pravom ljubavlju, pjesme i izvedbe Cetinskog uvijek diraju srce i dušu. A Tony Cetinski će vas upravo takvim i boljim emocijama, ispuniti na trostrukoj koncertnoj poslastici koja je pred nama. Slovenija će uživati u njegovim najvećim hitovima dva dana zaredom, 16. veljače u Ljubljanskoj Cvetlićarni, a dan kasnije 17.veljače u sportskoj dvorani ŠIC u Ljutomeru.
Uvod u dane ljubavi, bit će nastup u Samoboru, na Trgu kralja Tomislava, 13.02. u sklopu Samoborskog fašnika.
Jedno je sigurno, očekuju vas odlični koncerti, jer Tony i njegov bend uvijek daju sve od sebe. Svaka nova pjesma dovodi atmosferu do usijanja, a od uvodnih taktova i izlaska na pozornicu fanovi pjevaju s Tonijem u glas. Sve to još je jedna potvrda, kako je novi drugačiji zvuk, kojeg promovira acoustic/electric projektom, u kojem pjesme izvodi u akustičnim varijantama, pun pogodak.
Istodobno, svakom novom skladbom, nastavlja raditi na sebi, svojim pjesmama, izvedbama, kako bi bio što bolji, što publika svih generacija cijeni i poštuje. Dokazao je to i aktualnim singlom ‘Nemam sreće s tobom‘, koji je od prvog pojavljivanja u eteru osvojio struku i slušatelje diljem cijele regije.
Ne propustite se stoga predati ljubavi i uživajte u neponovljivim Tonyjevim koncertima koji su pred nama:

13.02. Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (Samoborski Fašnik)
16.02. Slovenija, Ljubljana, Cvetličarna
17.02. Slovenija, Ljutomer, Športna dvorana ŠIC Ljutomer

Foto: Press – Dario Lepoglavec