fbpx

Jadranka Kosor rekla Oreškoviću: Ulizice su normalna pojava

U Zdrav mozak…

U videu pogledajte razgovor Tihomira Oreškovića i Jadranke Kosor

Jadranka KosorDavor Jurkotić ponovno je bio Tihomir Orešković u svom showu ‘U zdrav mozak’. Ovaj put je nazvao Jadranku Kosor te je kao novi mandatar predložio bivšoj premijerki da mu da dobar savjet. U prvom pokušaju poziva Jadranki nije bilo zgodno razgovarati jer je izlazila iz automobila, pa je zamolila novog mandatara da je nazove za deset minuta. ‘Orešković’ je nazvao ponovno.
– Svi s kojima sam razgovarao se na neki način, kako bih to rekao, dodvoravaju. A vi ste jedina onako rekli da ne možete razgovarati. To poštujem. Ne volim te ulizice u životu – pohvalio je Orešković to što ga je Jadranka elegantno ‘otpilila’ bez obzira na to što ju je nazvao ‘Orešković’.
– Ulizice su normalna pojava – odgovorila je Kosor uz smijeh. Novi mandatar zatim je objasnio Jadranki kako bi volio od nje čuti neki savjet jer je ona bila odlična premijerka. Dodao je kako je sa Zoranom Milanovićem teže razgovarati nego s njegovim sinom koji je u pubertetu. No Jadranka je preskočila razgovor o Milanoviću te predložila da joj pošalje mail kako bi se dogovorili za neku kavu. Iako joj je Orešković iznio zanimljivu ponudu te predložio da bude dio njegovog tima, Jadranka se nije dala zavesti te je još jednom ponovila da joj pošalje mail i kad se Orešković vrati iz Austrije da će dogovoriti neku kavu. Na kraju razgovora, Orešković je Jadranki i zapjevao ‘O Jadranka moja mila, ti si prava Hrvatica…’

Foto: Ilustracija, YouTube
Video: [vsw id=”HoU7oNRTUSk” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]