fbpx

Novi singl: Žanamari i J’Animals – ‘Oči u oči’!

S potpunim razotkrivanjem…

Novi singl ‘Oči u oči‘ predstavio je zreliju i odvažniju Žanamari. Oči u oči sama sa sobom priznaje i potpuno razotkriva publici svoju emotivnu životnu prekretnicu.
Žanamari– Ovo je introspektivna pjesma potpunog razotkrivanja duše i strahova koje donosi trenutak spoznaje i naša je najzrelija pjesma do sada. Inspirativni gitarski rif na probu je ovaj put donio bubnjar benda Emil Kranjčić, korak dalje odveo ga je naš gitarist Gordan Dragić te su zajedno nadahnuli ostatak ekipe, prvenstveno Igora Ivanovića, koji je produkcijski zaokružio priču, ispričanu kroz moju autorsku vokalnu melodiju i tekst – rekla je Žanamari Lalić.
Emotivno razotkrivanje u pjesmi vizualno prati spot u režiji Viktora Drage i Tomislava Brđanovića.
– Gušt je raditi s vizualnim umjetnikom kao što je Viktor Drago. U njega imam neizmjerno povjerenje i usuđujem se otići korak dalje. Tomislav me je također oduševio svojom kreativnom energijom – dodala je Žanamari.
– Na kraju priče da bi se uopće približili jedni drugima, a i samima sebi moramo se u potpunosti otvoriti, razotkriti i ogoliti. To je priča koju gola tijela pričaju u ovom spotu. Poanta nije u golotinji nego upravo u skidanju maski i snazi unutarnje spoznaje, ljubavi i prihvaćanja – rekao je Viktor.
Žanamari & J’Animals ovaj singl će velikodušno pokloniti svojoj publici. Besplatno ga možete downloadati na njihovom Soundcloud profilu: https://soundcloud.com/zanamari/zanamari-janimals-oci-u-oci