fbpx

Žarko Potočnjak: Obnovio sam staru štalu i pretvorio je u kazalište

Ekskluzivno – Žarko Potočnjak

NA OKIĆU: Prvi radovi su gotovi. Želja mi je da se tamo igraju predstave, otkrio je ekskluzivno glumac Žarko Potočnjak za portal Scena.hr

Žarko Potočnjak već godinama uživa na svom imanju na čarobnom Okiću. Bavi se stolarijom i brodomodelarstvom. Izrađuje svoj namještaj kojeg ima previše, pa ga dijeli prijateljima. Glumac je obnovio svoju kućicu, a posebno je zadovoljan što je uredio i staru štalu u kojoj bi se jednom mogle odigrati najljepše predstave.

Žarko Potočnjak

– Prvi radovi su gotovi, a cilj je da napravim jedan lijepi amfiteatar. Baš je takva konfiguracija terena. Želja mi je da se tamo možda odigra i neka predstava. Mjesto je pogodno za glumačke radionice. Napravio bih desetak kreveta kako bi studenti mogli sudjelovati na takvim radionicama – otkrio je Potočnjak ekskluzivno za portal Scena.hr.

No to nije sve. Žarko Potočnjak si je priuštio još jednu radost.

Žarko Potočnjak

– Kupio sam vanjski jacuzzi i to mi je veselje – kazao je legendarni glumac. Potočnjak se prisjetio trenutka kad je odlučio kupiti imanje na Okiću.
– Imao sam kuću na zagrebačkom Karažniku, međutim odmah uz tu kuću sagradili su nebodere i time je sve propalo. Bio sam jako tužan. Dvije godine sam tražio neko lijepo mjesto, a pronašao sam ga na Okiću – ispričao je Potočnjak. Glumac trenutno snima seriju ‘Ko te šiša’.

– Igram šegrta Iveka, koji je stara frizersko-brijačka škola. Moj lik se protivi svim novotarijama. Takvih brijača više nema – naglasio je glumac. Dodaje da ga je igranje u seriji vratilo u djetinjstvo.

Žarko Potočnjak

– Ja sam kao desetogodišnjak išao u takve brijačnice. I znam kako je to izgledalo – čitale su se novine, pričalo se o politici… Puno društvenog života se odvijalo u brijačnicama – prisjetio se Žarko Potočnjak za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr