fbpx

Romantična Ana Čagalj u kreaciji Monike Sablić!

Blista…

Joško Čagalj Jole oduševljen je haljinom koju je njegova supruga izabrala iz nove kolekcije dizajnerice

Ana Čagalj– Kreacije Monike mi se sviđaju jer su jako romantične, ženstvene i nosive. Klasične su, ali nisu dosadne i mogu se nositi iz godine u godinu. Imam dosta stvari od Monike, točnije svaku sezonu se obnovim – rekla je Ana Čagalj za portal Scena.hr. Njezin suprug Joško Čagalj Jole je oduševljen haljinom koju je Ana izabrala iz nove kolekcije dizajnerice Monike Sablić.
– Suprug mi je rekao da sam mu u toj haljini kao djevojčica – kroz smijeh je otkrila lijepa Ana. Monika i Ana surađuju već tri godine.
– Točnije ona voli moj dizajn od mojih samih mojih početaka. Ana je jako zgodna i sve što odjene, ali baš sve joj stoji. Odlično se razumijemo i privatno kao majke i supruge, a i poslovno pa se naše ‘kreiranje’ uvijek produži – kaže Monika. Ova kreacija, dodaje dizajnerica, će biti na Dreft Fashion Weeku.
– Moja nova kolekcija je romantično – starinska kolekcija, koja podsjeća na moje djetinjstvo. Sjećam se svoje majke kako je nosila haljinice cvjetnog i čipkastog uzorka – opisala je novu kolekciju lijepa Monika.

Foto: Privatni album