fbpx

Andreja Miketek: Masažom protiv celulita!

Krenite prije ljeta…

Andreja Miketek– Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita u borbi protiv celulita, a cilj joj je poboljšanje periferne mikrocirkulacije te razbijanje masnih naslaga, kao i odvođenje toksina i viška tekućine putem limfnog sustava – objasnila je Andreja Miketek, vlasnica salona za masažu ‘Dea’ u Zagrebu, Martićeva 14c. Andreja je otkrila kako anticelulitna masaža djeluje.
– Čvrstim, a ujedno nježnim pokretima glađenja, čupkanja i pljeskanja stimulira se potkožno vezivno tkivo i potiče mikrocirkulacija. Potkožno tkivo se osnažuje, a koža zateže i izravnava. Masažom se ubrzava metabolizam i postiže dubinsko djelovanje na celulit – kazala je Andreja. S anticelulitnim masažama Andreja Miketekje, kaže, najbolje započeti sada kao priprema za ljeto jer je tri do četiri mjeseca optimalno vrijeme za vidljive rezultate, ovisno o stanju tijela.
– Za početak preporučujem paket od 10 anticelulitnih masaža. Razmak između dva tretmana trebao bi biti barem dva do tri dana. Nakon 10 tretmana rezultati su vidljivi, ali ako niste u potpunosti zadovoljni nastavite s nešto manjim paketima od pet tretmana dok ne dođete do željenog cilja – istaknula je vlasnica kozmetičkog salona ‘Dea’.