Besplatna radionica: Tijelo riječi
By redakcija On 6 tra., 2017 At 02:28 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Besplatna književno izvedbena radionica Tijelo riječi u KNAP-u

Tijelo riječiEksperimentalno – istraživačka radionica koja propituje odnos književnog teksta i pokreta ‘Tijelo Riječi‘ – besplatna radionica, autorica Josipe Bubaš i Neve Lukić, održati će se od 10. do 13. travnja 2017. godine u Centru KNAP, Ivanićgradska 41a.
Ova inovativna, eksperimentalna i zanimljiva radionica bavi se istraživanjem odnosa književnog teksta i pokreta. Polaznici, uz mentorstvo voditeljica sami ili u manjim grupama stvaraju književni tekst i kratke /sekvence/koreografije/etide. Motivi poezije različitih hrvatskih autora i autorica prelaze u opipljive objekte koji se koriste kako bi polaznici razvili vlastiti izvedbeno-tekstualni izričaj.
Također, u obzir se uzima i specifičnost lokacije i konteksta koji postaju ravnopravni čimbenici i utječu na proces stvaranja. Radionica Tijelo riječi će se odvijati na različitim kvartovskim lokacijama i u samome Centru KNAP.
Pozivamo sve ljubitelje poezije, književnosti, plesa, pokreta i umjetnosti uopće da se prijave za besplatno sudjelovanje u radionici Tijelo Riječi koja će se održati u Centru KNAP.

Foto: Press

comment closed