fbpx

Trudna Blake Lively zablistala u Cannesu!

Filmski festival…

Lively je promovirala film ‘Cafe Society’ redatelja Woodyja Allena

Blake LivelyJučer je otvoren 69. Filmski festival u Cannesu, a pažnju je plijenila lijepa glumica Blake Lively koja je uskoj zlatnoj haljini pokazala trudnički trbuščić. Glumici proslavljenoj po ulozi u seriji ‘Tračerica’ ovo je drugo dijete sa suprugom Ryanom Reynoldsom, a par je 2014. godine dobio djevojčicu James.
Lively je promovirala film ‘Cafe Society’ redatelja Woodyja Allena kojemu je po treći put pripala čast da otvori festival. U filmu Blake Livelyglavne uloge igraju Jesse Eisenberg, Kristen Stewart i Blake Lively.
U filmu ‘Cafe Society’ Jesse Eisenberg glumi mladića koji 30-ih godina prošlog stoljeća dolazi u Hollywood kako bi radio u filmskoj industriji. Međutim ondje se zaljubljuje i ulazi u ‘cafe society’ društvo koje je obilježilo to razdoblje. Film je prikazan izvan konkurencije.
Na festivalu su se pojavili i Julianne Moore, Festival CannesJessica Chastain, Eva Longoria, Doutzen Kroes, Victoria Beckham, Anna Kendrick, Justin Timberlake, Kirsten Dunst, Mads Mikkelsen, George Miller, koji je ujedno i predsjednik ovogodišnjeg žirija.
Filmski festival traje od 11. do 22. svibnja, a danas je na rasporedu film Jodie Foster ‘Igra novca’ s Georgom Clooneyjem i Juliom Roberts u glavnim ulogama. (ad)

Foto: Valery Hache, Alberto Pizzoli / AFP Venturelli / WireImage / Festival Cannes