fbpx

Božićna čarolija u centru Zagreba!

Kao bajka…

Ovoga prosinca Knjižara Arkadija na središnjem gradskom trgu donosi specijalnu božićnu priču dostojnu najvećih svjetskih metropola

Božićna čarolijaJeste li ikada htjeli osjetiti pravu božićnu bajku poput onih iz američkih filmova? Popiti toplu čokoladu u najdražoj knjižari, gledati ozarena lica svoje dječice dok šapuću skrivene božićne želje Djedu Mrazu na uho ili slušaju najljepše dječje priče iz usta Snježne kraljice? Od ovoga petka upravo takav ugođaj moći ćete doživjeti u knjižari Arkadija na Trgu bana Josipa Jelačića 14 u Zagrebu. Poznata knjižara postat će mitsko mjesto iz snova, a Božićna čarolija u Arkadiji potrajat će tijekom cijelog prosinca.
Tijekom Božićne čarolije pripremljen je niz zanimljivih zbivanja – gostovanja pisaca i umjetnika svake subote u prosincu i mnogobrojne radionice za djecu. Djeca će moći uživati u čitanju priča uz Snježnu kraljicu i Djeda Mraza, a odrasli za to vrijeme predahnuti uz čaj ili toplu čokoladu i prolistati knjige. U obilju naslova i uz prigodne popuste svaki će posjetitelji zasigurno pronaći idealan dar za sebe i svoje najdraže, a ljubazno osoblje Arkadije besplatno će zamatati darove ukrasnim papirom. Uživanje u pravom božićnom ugođaju, kušanje zimskih slatkiša i slikanje sa Snježnom kraljicom ili Djedom Mrazom jedinstveni je doživljaj koji ljubitelji blagdanskih radosti nikako ne smiju propustiti.
Božićna čarolija u Arkadiji bit će svečano otvorena u petak, 4. prosinca u 19 sati. Uživajte u prekrasnim prizorima u izlozima Arkadije, pročitajte zimske bajke i prepustite se ljepoti božićne čarolije!

Foto: Press