Glumci kao manekeni na Sajmu vjenčanja!
By Snježana Županović On 20 sij., 2014 At 12:33 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Palčić gore…

vjenčanjaNa nedavnom održanom petom osječkom Sajmu vjenčanja koji je održan u Portanovi 11. i 12. siječnja 2014. godine, prikazani su trendovi za predstojeću godinu. Među mnogim poznatim osobama, tako su se našli i glumac Vladimir Tintor, a u kreacijama ‘Yuniku‘ su se našle i mlada glumica Petra Cicvarić i RTL-ova novinarka Ivana Draganić.

– Bio sam pozvan da nosim odijelo na Sajmu vjenčanja u sklopu humanitarne manifestacije ‘Palčić gore’ koju je organizirala udruga ‘Palčić’. Naravno, odazvao sam se i po ko zna koji put isprobao ‘ulogu’ manekena. Trenutno igram stare predstave. Novi projekti trenutno stoje zbog situacije u kazalištu – rekao je Vladimir Tintor.
– Dobila sam poziv od Tihane Tomljanović koja me pitala da li bi htjela sudjelovati na sajmu vjenčanja za akciju Palčić gore i ja sam pristala. Zatim su me proslijedili Lidiji i rekli da ću nositi jednu od njenih vjenčanica. I to je zapravo to. Upoznala sam Lidiju na probi vjenčanice, jako mi se svidjela i ona i njen stil, a posebno vjenčanica koju sam nosila – rekla je Petra Cicvarić.

Foto: Krešimir Strahonja

comment closed