fbpx

Petak 13. – Savršen dan za ‘Čudovišta iz susjedstva’!

Video…

Petak 13U kina nam dolazi avanturistička komedija snimljena prema svjetskom književnom fenomenu. Američki autor R. L. Stine vjerojatno je jedan od najpoznatijih knjižvenih autora našeg vremena. Prozvan ‘Stephenom Kingom dječje literature’, Stine je autor svjetskog književnog fenomena – serije horor knjiga za djecu originalnog naslova ‘Goosebumps’ koje su tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća stekle nevjerojatnu popularnost prodavši se u preko 350 milijuna primjeraka u 32 zemlje svijeta. Početkom prosinca ove godine u domaća kina stiže filmska adaptacija njegovih nevjerojatnih priča pod naslovom ‘Čudovišta iz susjedstva‘ s Jackom Blackom u glavnoj ulozi. Radi se o avanturističkoj komediji koju vam prigodno baš na današnji dan (petak 13.) predstavljamo putem najnovije kino najave.
Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zach Cooper uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji s Champom i otkrije da mu je susjeda prelijepa djevojka Hannah. Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zach upozna Hanninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stine, autor super-uspješnih knjiga „Goosebumps“. Kako malo pomalo Zach upoznaje čudnovatu obitelj iz susjedstva uskoro otkriva i da Stine krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stine štiti svoje čitatelje od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama. Međutim, kada ista ta čudovišta igrom slučaja budu puštena na slobodu, Zachov život u potpunosti se mijenja. U ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih Zach, Hannah, Champ i Stine morat će se udružiti kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stineove imaginacije – uključujući lutka Slappyja, djevojku s ukletom maskom, patuljke i mnoge druge – kako bi ih vratili tamo gdje im je mjesto i spasili svoj gradić.
Redatelj ove neobične priče je Rob Letterman kojeg smo već upoznali po njegovim ranijim filmovima koji uključuju animirane hitove ‘Riba ribi grize rep’, ‘Čudovišta protiv vanzemaljaca’ i avanturistički hit ‘Guliverova putovanja’ u kojem je također surađivao s komičarom Jackom Blackom. Uz Blacka glavne uloge u filmu ostvarile su tinejdžerske zvijezde Dylan Minnette, Odeya Rush i Ryan Lee, a pridružili su im se i nešto zreliji glumci poput Amy Ryan, Jillian Bell i Keitha Arthura Boldena.
Avanturistička komedija ‘Čudovišta iz susjedstva’ u domaća kina stiže 3. prosinca, a do tada uživajte u super zabavnoj kino najavi!

Foto: Promo
Video: [vsw id=”YBHrhg4zvPQ” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]