fbpx

Sana Culina – najveselija kuhinja u gradu!

Kulinarsko edukativne radionice!

Sana CulinaMislite da bi vaše dijete radije dalo sve svoje legiće nego pojelo mrkvu? Prije ćete natjerati klinca da napiše zadaću za cijeli tjedan nego što ćete ga natjerati da proba cvjetaču? Postoji rješenje za vas i zove se Sana Culina – najveselija kuhinja u gradu! Radionice se održavaju pod vodstvom diplomirane nutricionistice Mirjane Matulić, u dječjem vrtiću Limač, na adresi Dubravica 41c, u Zagrebu.
Sana Culina, razigrana kuhinja, donosi vam najzabavnije kulinarsko – edukativne radionice za djecu i odrasle! Najmlađi uče o blagodatima raznovrsne prehrane, te uz puno igre i smijeha, zdrave namirnice pretvaraju u najslasnije delicije. Maleni će na radionicama kuhati, a uz pripremu fine hrane, dobra zabava je zagarantirana! Na tematskim radionicama mogu sudjelovati roditelji i djeca od 4 do 7 godina, te djeca od 8 do 12 godina. Kako bi probudila božićni duh u velikima i malima, Sana Culina misli na svu djecu i sve kolačiće napravljene na radionicama pod nazivom ‘Djeca djeci za Sv. Nikolu’ darovat će Dječjem domu Zagreb! Ukoliko i vi, zajedno sa svojim najmlađima, želite biti dio božićne čarolije ove razdragane kuhinje, pogledajte raspored, detalje radionica i prijavite se za sudjelovanje na Facebook stranici Sana Culine.
Sana Culina organizira i radionice na kojima mali kuhari uče o narančama, brokuli, cvjetači, mrkvi, a na radionicama Party za ekipu djeca mogu sama pripremiti kolače i hranu za svoj novogodišnjim tulum. Ove zabavne dječje radionice u predblagdansko doba nikako nemojte propustiti, a sve detaljne informacije o radionicama zatražite na e-mail [email protected]

Foto: Press Scena.hr