fbpx

3. sezona serije Istrage pod Watzmannom od petka na TV

Na HTV1 Istrage pod Watzmannom

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 3. prosinca 2021. godine na Prvom programu (HRT- HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem treće sezone serije Istrage pod Watzmannom.

Istrage

Vlasnika trgovine bicikla u prodavaonici zatječu mrtvog njegova djevojka Steffi i suradnik Tom Lehnert. Na Beisslovoj i Jerryjevoj meti ubrzo se nađe Steffin bivši dečko, koji očito nije mogao preboljeti njihov rastanak pa je i dalje uhodi.

Osim toga, ubijeni je svom dobrom prijatelju dugovao oveći novčani iznos, a on je kratko prije njegove smrti zatražio njegov povrat. Ali tek kad inspektori pobliže razmotre prošlost Toma Lehnerta, uđu u trag ubojici.

Ovo je serija o inspektoru Benediktu Beisslu koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu. Postaju je vodio gotovo sam, a onda je dobio novog kolegu Jerryja Paulsena koji se iz Hamburga preselio na jug.

Dvojica inspektora moraju u svakoj epizodi riješiti jedno ubojstvo. Starosjedilac Beissl često poznaje i žrtve, njihovu okolinu, i potencijalne počinitelje.

Serija Istrage pod Watzmannom je dobila naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama, a samim time i u neposrednoj blizini mjesta radnje.

Watzmann je vidljiv u mnogim kadrovima serije.

Foto: Press