fbpx

Anamarija Asanović i Vesna Jelić u sportsko modnoj priči!

Brand 82SCORE88…

Anamarija AsanovićDizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno su osmislile sportski modni brand pod naziviom 82 SCORE 88. S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne, a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele su sve u vezi sporta. I jednu i drugu životni putovi odveli su u Instanbul, gdje su na jednom sudbonosnom odlasku na košarkašku utakmicu došle na ideju koja se danasAnamarija Asanović razvija u pravu sportsku – modnu priču. Brand 82 SCORE 88 namijenjem je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom – casual stilu.
Ime 82SCORE88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Imenu su dodale godine rođenja i tako je nastao brand 82SCORE88.
Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez, a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama.
Upravo su Anamarija Asanović i Vesna Jelić pozirale osobno za svoju prvu kolekciju.

Foto: Press

Fotogalerija: [nggallery id=381]