fbpx

Badrić: Jako sam uzbuđena što ću nakon više od godinu dana opet stati pred publiku

2. srpnja Nina Badrić na opatijskoj Ljetnoj pozornici

– Jako sam uzbuđena što ću nakon više od godinu dana opet stati pred publiku. Ne bih ni sama mogla poželjeti ljepše mjesto za susret od čarobne Ljetne pozornice u Opatiji. Osjećam se kao da imam prvi spoj… ljeto, zvjezdano nebo, more i Opatija. Bit će to čarobna noć za pamćenje – iskrena je Nina Badrić.

Nina Badrić

Nina Badrić jedna je od najomiljenijih pjevačica u regiji, a nakon velikog slavljeničkog koncerta u zagrebačkoj Areni u ožujku prošle godine, ovoga ljeta Nina Badrić će zapjevati na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 2. srpnja 2021. godine. Glazbenica koja je na sceni 30 godina u Opatiji će, ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, pripremiti nezaboravnu večer ispunjenu emocijama, pozitivnom energijom i kvalitetnom glazbom.

Na najavljenom koncertu Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere, a publika u Opatiju premijerno će čuti novu pjesmu „Ja još uvijek imam istu želju“. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, fantastičan glas i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će koncert na Ljetnoj pozornici ostati u dugogodišnjem sjećanju.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije ali i svijeta. Višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.

Ninina glazbena bajka 2. srpnja u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice su u prodaji od utorka, 25. svibnja 2021. u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Foto: Press
Video: