Bianca Matković – tužno sjećanje na Tatjanu Krajač

Želim život…

Bianca Matković je sudjelovala u humanitarnoj akciji ‘Želim život’

Bianca Matković– Ovo je zapravo prva akcija koju je organizirao hrvatski narod. Ana Rukavina je ostavila jedan veliki trag. Njezin prerani odlazak senzibilizirao je narod – kazala je Bianca Matković za portal Scena.hr. Bianca se i ove godine odazvala pozivu Zaklade Ana Rukavina i Nove TV te sudjelovala u humanitarnoj akciji ‘Želim život’ koja pomaže u prikupljanju sredstava za daljnje proširenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Tom prilikom s tugom u glasu prisjetila se i preranog odlaska svoje drage prijateljice, cijenjene urednice i reporterke informativnog programa Nove TV, Tatjane Krajač koja je preminula u lipnju ove godine.
– Karcinom je pošast današnjice. Ove godine izgubili smo i jednu predivnu osobu, Tatjanu Krajač, vašu kolegicu. I Tatjana i Ana moraju biti svima nama podsjetnik da moramo voditi brigu o svom zdravlju – rekla je Bianca. Na Bianca Matković, Marija Rukavina, Milanka Opačićhumanitarnu akciju ‘Želim život’ Bianca je došla u društvu prijateljice saborske zastupnice Milanke Opačić. Dok je Opačić još uvijek  u politici, Bianca je politiku napustila, a svoje iskustvo i znanje iskoristila je u privatnom biznisu, koji uspješno vodi već osam godina. Kaže da je sretna te ističe da joj privatni biznis ide odlično.
– Zadovoljna sam jer imam vremena za svoje najmilije. Nakon politike, pronašla sam život koji me ispunjava – kazala je Bianca Matković za portal Scena.hr.
Više o humanitarnoj akciji i koncertu ‘Želim život’ možete pročitati na linku, izjavu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za portal Scena.hr pročitajte ovdje, što je ispričao predsjednik Vlade Andrej Plenković za portal Scena.hr pročitajte ovdje, a izjavu potpredsjednika Sabora Milijana Brkića pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr