fbpx

Brazil 2014: Ulaznice za Svjetsko prvenstvo!

Vatreni…

Brazil 2014Dragi navijači hrvatske reprezentacije i ljubitelji nogometa, ovim putem možete pročitati o procesu kupnje ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije na FIFA Svjetskom prvenstvu Brazil 2014. godine. Hrvatski nogometni savez ima pravo na 8 posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a svi naši navijači kupnju ulaznica prijavljuju od 8. prosinca 2013. do 7. veljače 2014. godine na portalu za hrvatske navijače koji će sutra biti objavljen na službenim stranicama Svjetskog prvenstva: www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/index.html.

Kako Hrvatska reprezentacija ima privilegiju da je sudionik utakmice otvorenja Prvenstva, cijena ulaznica za prvu utakmicu s Brazilom viša je od cijene ostalih utakmica u skupini jer je u cijenu uključen i spektakl svečanog otvaranja. Datumi, vremena, mjesta odigravanja i cijene ulaznica za sve utakmice u kojim Hrvatska može igrati su su slijedeće:
Hrvatski navijači imaju mogućnost kupnje i paketa ulaznica pod nazivom ‘Team Specific Ticket Series’ koji uključuje od 3 do 7 ulaznica za utakmice Hrvatske reprezentacije, po slijedećim cijenama:Brazil 2014
Cijene ulaznica za osobe u kolicima, kako za pojedinačne utakmice, tako i za pakete ulaznica ‘Team Specific Ticket Series’ jednake su cijenama ulaznica 3. kategorije a dodatno uključuju i besplatnu ulaznicu za osobnog pratitelja.
Brazil 2014Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, tako da je svejedno prijavite li se na samom početku, pri sredini ili na samom kraju vremena određenog za prijavu. U slučaju da sa završetkom procesa prijava (7. veljače) potražnja nadmaši broj ulaznica na koje HNS ima pravo, FIFA će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica. U slučaju da broj prijava bude manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imat će pravo na kupnju ulaznica, dok će ostatak ulaznica od toga dana ići u javnu prodaju putem Fife.

Foto: HNS