fbpx

Davor Šuker sudjelovao na Uefinom strateškom sastanku

Bukurešt…

Predsjednik i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker i Marijan Kustić, sudjelovali su u petak na Uefinom strateškom sastanku održanom u Bukureštu.
Dan uoči ždrijeba završnog turnira Europskog prvenstva 2020., u Bukureštu je održan sastanak lidera svih zemalja članica Uefe. Hrvatski nogometni savez predstavljali su predsjednik Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić, koji su zajedno s čelnicima drugih europskih saveza raspravljali o strateški važnim temama za budućnost europskog nogometa.
Šuker i Kustić iskoristili su ovu priliku i za razgovor s predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom, koji je već u nekoliko navrata iskazao naklonost i poštovanje prema hrvatskom nogometu.
Top Executive Programme (TEP) osnovan je 2005. godine kao forum u kojem ključni pojedinci svih Uefinih članica mogu razgovarati o strateškim nogometnim pitanjima kako bi se nogomet nastavio razvijati kao vodeći sport u Europi.
Uz Šukera i Kustića, na subotnjem ždrijebu u Bukureštu će Savez i hrvatsku reprezentaciju predstavljati izbornik Zlatko Dalić, prvi dopredsjednik Ante Vučemilović-Šimunović, team managerica Iva Olivari i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez/Društvena mreža