fbpx

Slobodan Subotić: Cibona je veliko ime i neću se zadovoljiti prosjekom

Zagreb…

Predstavljen novi trener Cibone Slobodan Subotić

Slobodan Subotić– Meni osobno čast je što sam trener Cibone. Bilo je nekih pokušaja i ranijih godina no nije realizirano. Cibona je veliko ime u europskoj košarci i neću se zadovoljiti prosjekom. Pun sam poleta da vratim ovaj klub tamo gdje mu je mjesto. Cibona je u finalnoj seriji pokazala što može, a volio bih da sljedeće sezone ljudi koji dolaze na utakmice prepoznaju ruku trenera u igri momčadi koja će, uvjeren sam, davati sve od sebe od prve do zadnje minute u svakoj utakmici. Uvjerili su me u ovu priču i vjerujem u projekt koji je pred nama – rekao je novi trener KK Cibona Slobodan Subotić – Piksi.
Danas je u prostorijama Cibone službeno predstavljen novi trener Slobodan Subotić s kojim je klub potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu. Ovom prilikom direktor kluba Domagoj Čavlović izrazio je zadovoljstvo izjavivši:
– Neizmjerno sam sretan jer imam privilegiju predstaviti novog trenera Subotić koji je temelj na kojem ćemo graditi iduće minimalno dvije sezone. Novom treneru želim dobrodošlicu i svima nam želim sreću u daljnjem radu i slaganju ekipe te se nadam dobrim sportskim rezultatima. Također bih iskoristio ovu priliku da zahvalim sportskom direktoru Andriji Žižiću koji je jedan od najzaslužnijih za dolazak trenera Subotića. Doveli smo iskusnog i stabilnog trenera koji će izvući najbolje od rostera koji ćemo imati. Budžet će ostati u razumnim okvirima, sličan prošlogodišnjem.

Foto: Press – KK Cibona