Vatreni odradili trening: Kramarić: Želja nam je proći skupinu!
By redakcija On 12 lip., 2018 At 01:03 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Rusija…

– Hrvatskoj mnogo znači što smo na Svjetskom prvenstvu. Nije nam bila laka skupina u kvalifikacijama, morali smo u doigravanje, ali sada smo došli sa sjajnim igračima i motivacija nam je na visokoj razini. Želja nam je proći skupinu, a onda uz malo sreće nadamo se dogurati što je dalje moguće. Žao nam je zbog propuštene prilike u Francuskoj, uvjeren sam da je Hrvatska trebala biti taj Portugal s obzirom na to kako smo igrali, zato i uvijek ističem kako u sportu treba imati dozu sreće – rekao je na konferenciji za medije reprezentativni napadač Andrej Kramarić.
Po sretnom dolasku u Rusiju, hrvatska se reprezentacija smjestila u svoju bazu te na radost domaćina održala otvoreni trening na Areni Roščino koji je pratio pun stadion, približno 500 gledatelja iz samog Roščina.
O suparnicima u Skupini D Andrej je rekao:
– Najteži nam je suparnik u ovom trenutku Nigerija jer je prvi. Moramo biti potpuno koncentrirani, tom utakmicom otvaramo ili zatvaramo vrata drugog kruga. O Argentini ne moramo puno pričati, oni su među favoritima cijelog Svjetskog prvenstva. Island je neugodna momčad i nikad se ne zna kako će utakmica s njima izgledati.
A o izborniku Kramarić je nadodao:
– Od prve utakmice s njim na klupi znalo se za svakog igrača tko što treba napraviti, a to je veliki posao. Iz organiziranosti na terenu i zajedništva proizlazi rezultat, makar se utakmice često odlučuju individualnim potezima. Izbornik nas tjera da budemo spremni na sve.

Foto: Press – HNS

comment closed