fbpx

Domenica: A meni vruće

Moja nova pjesma je malo drugačija od dosadašnjih, kaže Domenica

– Velika mi je čast što ove godine nastupam na Splitskom festivalu nakon dvogodišnje pauze i željna sam poput mnogih svojih kolega festivalskog šušura pogotovo splitskog. Moja nova pjesma je malo drugačija od dosadašnjih pa me zanima i reakcija publike. Naravno, nadam se da će se svima svidjeti – rekla je Domenica.

Domenica

Splitska pjevačica Domenica novim je singlom i spotom odlučila podići ionako visoku temperaturu. “A meni vruće” naziv je njene nove pjesme koju će predstaviti na 61. Splitskom festivalu, ove subote 10. srpnja.

Domenica

Dinamična pjesma autora Vjekoslave i Tončija Huljića u electro swing ritmu, idealna je za plesni podij pa je i videospot zahtijevao plesnu koreografiju.

U produkciji PILOT studija i režiji Vojana Koceića, Domenica je obula plesne cipele, a uz pomoć plesnih skupina Dance crew united i Lambada oživjela je glamur dvadesetih. Među brojnim statistima publika je prepoznala i Antonija Asanovića, našeg poznatog nogometaša.

Za Splitski festival Domenica je itekako vezana. Na njemu je debitirala 2017. godine te odmah osvojila nagradu za najbolju debitanticu.

Godinu dana poslije na splitskim je Prokurativama nastupila uz Damira Kedžu, a za pjesmu “Mi protiv nas” su osvojili Grand prix. Samo dvije godine kasnije objavila je i debitantski album “Ćiribu ćiriba” koji je struka nagradila Porinom u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe.

Foto: Press Marin Bubrić
Video: