Kulinarstvo i opera…
Operna pjevačica za portal Scena.hr ispričala je kako to izgleda kad se svadbena torta razlije po prtljažniku automobila te otkrila kako se snalazi u kuhinji
Sopranistica Dragana Radaković veliki je gurman te uživa u kuhanju.
– Volim sve jesti. Čak sam probala i meso od klokana – kazala je Dragana koja trenutno boravi u Sydneyu. Sopranistica uživa u kulinarstvu.
– Najbolje spremam ribu i to lososa – rekla je Dragana za portal Scena.hr. U kuhinji je puno naučila od majke i bake. Dragana nam je ispričala i jednu anegdotu.
– Na početku moje kulinarske karijere radili smo tortu za svadbu (bio je običaj da se nosi torta). Krema mekana, nikako da se stegne, stavim je u frižider i riješim stvar. Kad smo otišli na svadbu, torta je stajala u automobilu, prolazili su sati, dođe vrijeme da se sve torte predaju i iznesu, kad ono, torta se razlila po cijelom prtljažniku! Užas – prisjetila se Dragana uz osmijeh.
Foto: Press