fbpx

Glembajevi: Ponosni smo, proslavili smo 50. izvedbu!

Svečano…

Zahvaljujući entuzijazmu glumačke ekipe i dobrih prijatelja uspjeli smo dogurati do 50. izvedbe. Ponosna sam na to, rekla je glumica

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Andrej Dojkić, Glembajevi

Vesna Tominac Matačić, GlembajeviVesna Tominac Matačić, Andrej Dojkić i Žarko Savić još jednom su oduševili publiku fantastičnom izvedbom poznate drame Miroslava Krleže, Gospoda Glembajevi, koja je u ovoj dramaturškoj koncepciji svedena na tri glavna lika – Leonea Glembaja, njegovog oca, Ignjata i maćehu, barunicu Castelli.  U zagrebačkom Kolding Clubu jučer je bila jubilarna 50. izvedba predstave.
Žarko Savić– Jako smo zadovoljni. Budući da je to nezavisna produkcija jer smo zaista počeli raditi od nule, kao što je to običaj s nezavisnom produkcijom, mi nemamo nikakvih mogućnosti. Sve je na našoj dobroj volji i na prijateljima koji nam pomažu. Mi smo zahvaljujući tom entuzijazmu, prije svega glumačke ekipe i dobrih prijatelja uspjeli dogurati do 50. izvedbe. Ponosna sam na to i nadam se da ćemo slaviti i stotu – rekla je Vesna za portal Scena.hr. Glumica je utjelovila barunicu Castelli. Vesna je odlično na površinu izvukla najdublje emocije, strahove i previranja barunice Castelli.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=472]