fbpx

GNK Dinamo u društvu djece predstavio kalendar za 2018.

Zagreb…

GNK Dinamo

GNK DinamoGNK Dinamo predstavio je jučer, u srijedu, 6. prosinca 2017. godine, kalendar za 2018. godinu naziva ‘Godina zdravih odluka‘, i to u društvu veselih učenika OŠ Jelkovec.
Kao temu kalendara za iduću godinu modri je klub odabrao tematiku zdrave prehrane, pravilnog držanja i sjedenja, važnost tjelovježbe te način na koji se u životu treba nositi s uspjesima i neuspjesima.
Gotovo 200 učenika tako je sudjelovalo u edukativnom programu koji su vodili Ivana Mišerić i jedan od trener mladih igrača nogometne škole Dinamo Ugo Klingor kojima su asistirali igrači prve momčadi Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Arijan Ademi, Filip Benković i Ante Ćorić. Nakon uvodnog dijela u kojem su kratki govor održali ravnateljica Osnovne škole Jelkovec gđa. Renata Flajhar, direktor marketinga, prodaje i komunikacija GNK DinamoGNK Dinamo g. Tomislav Rukavina te predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete g. Stjepan Kezerić, uslijedio je djeci najzanimljiviji dio – aktivacija i edukacija.
Svi su prisutni odradili kratko istezanje i zagrijavanje, održano je predavanje o važnosti zdrave prehrane i doručka, a održana je i prezentacija pravilnog sjedenja. Za veselje i smijeh kojeg nije nedostajalo tijekom promocije dodatno se pobrinuo I Plavko, a na kraju druženja djeci su podijeljene voćke, suveniri i novi kalendari.

Foto: Press – GNK Dinamo / Marko Prpić – Pixsell