fbpx

HNK Hajduk – Dišimo kao jedno: Prikupljeno 870.003,59 kuna

Split…

Za pomoć splitskom KBC-u – HNK Hajduk – Dišimo kao jedno

HNK HajdukZajedništvo i veliko srce Hajdukovih navijača, ali i svih ostalih ljudi u Hrvatskoj i inozemstvu po tko zna koji put odnijelo je novu pobjedu. U humanitarnoj akciji za pomoć splitskom KBC-u u borbi s pandemijom koronavirusa pod nazivom ”Dišimo kao jedno” koju su organizirali HNK Hajduk i HKNH ”Bilo srce” prikupljeno je 870.003,59 kuna, a sudjelovalo je ukupno 487 pojedinaca, udruga i tvrtki.
– Pomoć, solidarnost, ljubav i jedinstvo jedini su način borbe u ovim zahtjevnim vremenima koja su nas snašla, borbe protiv pandemije koronavirusa SARS-CoV-2. I ponosni smo što u tome uspijevamo – poručuju iz HNK Hajduk.
Akcija je počela donacijama igrača i zaposlenika Hajduka, a pridružili su joj se brojni članovi hajdučke obitelji – članovi Nadzornog odbora, bivši igrači i zaposlenici Kluba, navijači, sponzori, javne osobe i medijski djelatnici. Svatko je uplatio sukladno vlastitim mogućnostima, pa su donacije sezale od 10 kuna do 200 tisuća kuna, a Hajduk svima jednako zahvaljuje na iskazanoj solidarnosti i velikom hajdučkom srcu.

Foto: Press