Helena Bastić: Novom pjesmom vraćam se na scenu!
By Gordana Malašić Lazić On 21 pro., 2013 At 01:48 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Pjevala je u grupi Bastardz!

Helena Bastić– Ova kratka priča govori o nezaboravnim trenucima ljubavi između dvoje ljudi koja ostaje tinjati i kad su razdvojeni. Kadrovi su snimani krajem studenog i dočarali su kraj ljeta i početak zime na moru. Nadam se da će se spot svidjeti publici – rekla je lijepa Helena Bastić ekskluzivno za portal Scena.hr. Bivša pjevačica grupe ‘Bastardz’ snimila je spot za svoju novu pjesmu ‘Sada znam da je ljubav slijepa’. Helena je autorica glazbe i teksta. Pjesma je snimana u Extra Music Studiju u Trogiru ‘Sada znam da je ljubav slijepa’ treća je najavna pjesma s nadolazećeg albuma, nakon skladbi ‘Dvije sjene‘ i ‘Raj‘.
– To je moja osobna priča, a u grupi Bastardz sam naučila kako prenijeti priču i emociju kroz tekst i glazbu – otkrila je glazbenica. Ovo je njezin prvi spot i njime najavljuje povratak na glazbenu scenu. Helena je spremna za povratak jer ima veliko glazbeno iskustvo. Glazbenu karijeru je započela kao jako mlada djevojka. Imala je samo 15 godina kad je bila prateći vokal Tajči, a onda je nastavila u grupi Bastardz koja je brzo postala popularna.

Helena 2Helena izgleda fantastično jer je zadovoljna životom. Božić i Novu godinu će provesti u krugu obitelji, a već prvih dana 2014. godine kreće s promocijom nove pjesme i spota.
– U Novoj godini želim prvenstveno puno zdravlja i da imam snage i dovoljno odlučnosti da odradim sve ono što želim – istaknula je Helena. To je poželjela i čitateljima portala Scena.hr. Inače, spot je sniman u lijepom ambijentu Hotela Villa Radin u Vodicama i na jedrilici ACI marine Vodice, a snimatelj Šime Strikoman uspio je prenijeti prekrasne kadrove  arhipelaga u ljubavnu priču ove pjesme. Montažu i produkciju spota potpisuje Belamarimages iz Zagreba.

Poslušajte:

comment closed