fbpx

Šeperić: Mladen Grdović kaže da Brankicu nije udario

Priveden zbog obiteljskog nasilja…

Posvađali su se zbog neke torbe. Kazao je da su se prepucavali, došlo je i do naguravanja, ali da Brankicu nije udario, otkrio je menadžer zadarskog pjevača za Scena.hr

Mladen Grdović– Mladen je dva dana proveo na Odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice, a sad čeka odluku na zadarskom Prekršajnom sudu. Kako se osjeća? Osjeća se glupo. Plače. Stalno pita kako je njegova Brankica. Brine se i za bolesnog brata koji ide na kemoterapije – ispričao je menadžer zadarskog pjevača Ljubo Šeperić za portal Scena.hr. Prije dva dana Mladen Grdović uhićen je u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima. Pjevač je priveden zbog obiteljskog nasilja, a policiju je pozvala njegova supruga Brankica. Policija je Grdovića privela u alkoholiziranom stanju. Šeperić kaže da je nakon uhićenja razgovarao s Grdovićem.
– Mladen mi je rekao da Brankicu nije udario. Objasnio mi je da su se posvađali zbog neke torbe. Kazao je da su se prepucavali, došlo je i do naguravanja, ali da Brankicu nije udario – otkrio je menadžer za Scena.hr. Dodaje da je razgovarao i s Brankicom.
– Nije mi konkretno rekla što se dogodilo. Kazala je da je jako vikao te da nosi Schanzov ovratnik. Brankica je otišla iz obiteljske kuće i sad se nalazi u svom stanu – rekao nam je Šeperić. Menadžer ističe da Mladena ne poznaje kao nasilnika.
– On je velika dobričina i veliki emotivac. Nikad nije bio nasilan ili agresivan. No zaista ne znam što se sad dogodilo između Brankice i Mladena – pojašnjava Šeperić. Dodaje da su Mladen i Brankica u nekoj čudnoj vezi.
– Ovisni su jedno o drugom – zaključuje menadžer za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr