fbpx

Ivan Rakitić: Moramo paziti na cijelu Argentinu, a ne samo na Messija

Svjetsko prvenstvo…

Messi je najbolji igrač na svijetu i može preokrenuti svaku utakmicu, kaže Ivan Rakitić

Ivan Rakitić– Na ovom Svjetskom prvenstvu moramo ići korak po korak. Uživali smo u pobjedi nad Nigerijom, malo smo proslavili, a sada razmišljamo samo o Argentini – rekao je Ivan Rakitić.
Dokapetan vatrenih Ivan Rakitić, zadovoljan pobjedom nad Nigerijom, sprema se sa svojim suigračima za ogled s Messijevom Argentinom.
HrvatskaU svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Hrvatska se u Kalinjingradu sastala s Nigerijom i osvojila vrijedna tri boda.
– Jako smo sretni i zadovoljni nakon Kalinjingrada, odigrali smo jako ozbiljnu utakmicu. Subašić nije morao gotovo ništa obraniti, bili smo strpljivi i čekali svoje prilike – koje su naposljetku stigle. Držali smo sve pod kontrolom, pri čemu smo morali puno trčati, i bili smo sigurni u posjedu lopte – dodao je Rakitić.
– Moramo se dobro pripremiti za susret s Argentincima. Oni su i dalje favoriti ove skupine, a ovo je Svjetsko prvenstvo – došli su najbolji igrači i najbolje reprezentacije. Messi je najbolji igrač na svijetu i može preokrenuti svaku utakmicu. Imao je brojne prilike i protiv Islanda te moramo biti spremni. Ne samo na njega, nego na cijelu njihovu momčad – rekao je Ivan Rakitić o drugoj utakmici skupine D protiv Argentine.

Foto: Press – HNS