Jelena Radan – Maestro, Voyage i majčinstvo
Piše: Gordana Malašić Lazić On 1 lis., 2015 At 10:33 AM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Lijepa glazbenica raduje se novom iskustvu u showu ‘Maestro’

Jelena Radan– Frka je uvijek. Kad vidiš sva ta lica u orkestru imaš tremu. U isto vrijeme je izazovno jer ne znaš kako ćeš se u tom trenutku nositi s tim. Ali je i prekrasan osjećaj – rekla je Jelena Radan za portal Scena.hr. U novoj sezoni showa ‘Maestro‘ glazbenica će dirigirati Simfonijskim orkestrom HRT-a. Dodaje kako bi voljela jednom napraviti i neku zanimljivu suradnju sa Simfonijskim orkestrom. Jelena kaže da obitelj s nestrpljenjem čeka da se showu počne prikazivati na televiziji. Ovog ljeta imala je puno nastupa, a u planovima su i nove pjesme koje će biti na nastavak albuma ‘Voyage’. Posljednje dvije godine glazbenici su posebno lijepe. Album ‘Voyage‘, intimno putovanje ‘Do Sebe i Natrag’ , izašao je 2013. godine,  a zatim je došla i nagrada Porin za najbolje likovno oblikovanje za album ‘Voyage’.
“Ako zaprijeti kraj, spusti se prijeki mrak i na zemlju jurne zima, ja ostat ću mirna jer tebe imam”, lijepi su stihovi njezine pjesme ‘Čudo’ s albuma ‘Voyage’. Možda baš ti stihovi najvjernije mogu dočarati ljepotu koju je osjetila kad je u siječnju 2014. godine postala majka lijepe djevojčice.
– Prekrasno je biti majka. Svaki dan naučimo nešto novo. Pjevam joj prije spavanja. U početku sam joj pjevala samo fado pjesme, a sad već i uspavanke.  Zaista uživamo svaki dan – otkrila je Jelena. Nova sezona zabavnoga serijala ‘Maestro‘ stiže na Prvi program HTV-a 3. listopada 2015. godine.

Foto: Prisk

comment closed