fbpx

Jelena Miholjević: Bacam se u situacije kojih me strah

Show HRT-a…

Glumica je na nagovor supruga prihvatila sudjelovanje u showu ‘Maestro’, a za portal Scena.hr otkrila je svoje dojmove

Fotogalerija

Maestro

Jelena MiholjevićJelena Miholjević kaže da je dirigirati Simfonijskim orkestrom HRT-a u showu ‘Maestro‘ izuzetan osjećaj, koji je čak vrijedan i njezine blamaže.
– Kad staneš pred orkestar stvarno ništa ne znaš, imaš veliko poštovanje i još si pred publikom, a imaš samo jedan pokušaj. Prihvatiš tu situaciju, u kojoj si stvarno bespomoćan, uz veliku podršku Simfonijskog orkestra HRT-a. To je jedno šašavo, ludo i Jelena Miholjevićjedno novo iskustvo. Mi možemo samo malo nanjušiti što bi to bilo dirigiranje, ali prvi put sam u tako jednoj izloženoj situaciji  da bi na moj pokret jedna ogromna grupa ljudi počela. To je velika odgovornost. Ja sam dobila i gastritis i ne spavam – ispričala je glumica za portal Scena.hr. Jelena dodaje da joj je divno, ali jedva čeka da je izbace kako bi mogla ležerno pratiti show. Njezin suprug redatelj Dario Harjaček je veliki obožavatelj  showa ‘Maestro’.
– Muž me nagovorio da prihvatim sudjelovanje. Rekao mi je i kako me nikad nije vidio ovako pozitivno uznemirenu – kazala je. Jelena je naglasila da joj sudjelovanje u showu i kao glumici posebno zanimljivo jer je pobijedila strah i tremu.
– Glumački je dobro iskustvo jer volim pobjeđivati te svoje velike frke… Ja se recimo jako bojim letenja, ali sam letjela i u Cessni i vojnom avionu. Baš se bacam u situacije kojih se bojim. Teško mi to padne i puno me to košta, ali  ako Jelena Miholjević, Duško Ćurlićne radim stvari kojih me strah, onda će moj život biti dosadan. A svojoj djeci ću dati primjer da se treba samo kloniti – objasnila je Jelena. Nova sezona zabavnoga serijala Maestro na Prvi program HTV-a  stiže 3. listopada 2015. godine. Osim Jelene, strah, tremu i poštovanje pred Simfonijskim orkestrom osjetili su i ostali natjecatelji – Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=585]