fbpx

Metoda za brak – Smijeh je najbolji lijek

Joza Ivakić…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Metoda za brak

Metoda za brak– Smijeh je najbolji lijek – dođite po svoju ‘terapiju’ u subotu, 26. studenog, u 20.00 sati u Gradsko kazalište ‘Joza Ivakić’ Vinkovci gdje će se odigrati komedija Hit teatra: Metoda za brak – pozivaju iz GK Joza Ivakić.
Riječ je o predstavi autorskog projekta Matee Elezovic Brdar, Zuhre i Petre Težak koja je nedavno proslavila i jubilarnu 50. izvedbu. Komedija Metoda za brak još je jedan moćan projekt neovisnog kazališta Hit teatar, široj javnosti poznatog po hvaljenoj predstavi Vlaška posla, koji već gotovo pet godina vodi glumica Matea Elezović-Brdar, ujedno i njegova osnivačica i producentica. Režiju za predstavu Metoda za brak potpisuje Iva Srnec, a dramaturgiju Nina Horvat.
Duhovita je to priča o gospodinu Mikiću (Zlatan Zuhrić Zuhra) i njegovoj ljupkoj ženi (Matea Elezović-Brdar) koji se nađu u bračnim neprilikama. A nakon odluke da potraže pomoć od britke i vickaste bračne savjetnice (Petra Težak), sve se zakomplicira s tipičnim situacijama iz muško-ženskih odnosa.

Glume: Zlatan Zuhrić Zuhra, Matea Elezović i Petra Težak
Cijena ulaznice: 50.00 kuna
Svoje ulaznice možete rezervirati na brojeve telefona:
032/338-752 i 091 269-21-04 ili putem e-pošte: blagajna@kazaliste-vinkovci.hr Radno vrijeme blagajne: utorak, srijeda, četvrtak, petak 10-13 sati te sat vremena prije početka predstave.

Foto: Press