fbpx

Miss Supranational Hrvatske – pripreme za finalni izbor

Zagreb…

MODA, LJEPOTA I PROMOCIJA HRVATSKE: Izabrana Miss Supranational predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote u prosincu u Poljskoj

Miss Supranational HrvatskeFinalistice Miss Supranational Hrvatske jučer su snimile fotosession u haljinama brenda Lu Lei iz Križevaca. Cvjetni uzorci lepršavih haljina brenda Lu Lei sjajno će se uklopiti u cvjetnu scenografiju finalnog izbora koju potpisuje MBM vrtni centar i dizajner Marko Pollak. Nakon snimanja, djevojke su ručale u zagrebačkom restoranu Gladne oči, koji je sponzor izbora tijekom priprema za finalni izbor najljepše Miss Supranational. Fitness studio Gymnasium brine se da bi finalistice Miss Supranational Hrvatske bile u vrhunskoj formi.

Miss Supranational Hrvatske

U sklopu priprema, finalistice iz cijele Hrvatske jučer su isprobale i ekskluzivnu kolekciju Miss Supranational Hrvatske zlatnih haljina i zlatnih kupaćih kostima brenda Mistic Exclusive.

Miss Supranational Hrvatske

Podsjetimo, U Zagrebu u hotelu Dubai započele su pripreme Miss Supranational Hrvatske. Finalistice iz cijele Hrvatske u Zagrebu će boraviti do 5. lipnja, a zatim autobusom Vincek odlaze u Vodice. Finalni izbor Miss Supranational održava se pod pokroviteljstvom Grada Vodica i Turističke zajednice Vodica, a u suradnji s hotelom Imperial i Olympia Sky hotelom.

Miss Supranational Hrvatske

Izabrana Miss Supranational predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote u prosincu u Poljskoj.
Miss Supranational Hrvatske izabrat će se 6. lipnja na vanjskim bazenima Olympia Sky hotela u Vodicama. Više o pripremama Miss Supranational Hrvatske možete pročitati ovdje.

Foto: Press – Miss Supranational Hrvatske – Tomislav Beroš