fbpx

Priča o nama s Morganom Freemanom: Borba za slobodu

Na TV…

Priča o nama s Morganom Freemanom: Borba za slobodu u šest epizoda

Borba za slobodu, FreemanHrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 12. siječnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u udarnom terminu od 21.30 sati započinje s prikazivanjem dokumentarne serije Priča o nama s Morganom Freemanom: Borba za slobodu.
Uzbudljiva serija Priča o nama s Morganom Freemanom: Borba za slobodu kroz šest epizoda nastoji dati odgovore na pitanja o tome kako se razvila ljudska civilizacija, zašto se naša društva diljem svijeta čine tako različitima, kakvo će biti društvo u budućnosti s obzirom na to kako globalizacija i tehnologija iz temelja mijenjaju naš način života?
U vrijeme kada se čini da globalni događaji razdvajaju kulture ova fascinantna serija širokog opsega i intimna stila traga za temeljnim silama koje drže naša društva na okupu i otkriva univerzalnu ljudskost u svima nama.
Glumac i dobitnik Oscara Morgan Freeman kreće na put oko svijeta upoznati ljude iz različitih kultura i razumjeti kako je ljudska kultura poprimila tako mnogo fantastičnih oblika.
Morgan Freeman istražuje teme kao što su vjerovanja i potraga za slobodom proučavajući sve ono po čemu se razlikujemo od ostatka životinjskog carstva, sve do ratova i krvavih sukoba koji, čini se, guraju društvo naprijed unatoč našoj težnji za mirom.
Proučava našu potrebu za osnovnim plemenskim vezama koje društvu omogućuju napredak i istražuje kako su promjene u dinamici moći oblikovale naš svijet. Također proučava buntovni duh i one pojedince koji žele promijeniti društvo i pita se kako ljubav, kao iskonska sila, utječe na kulture diljem svijeta te kamo će nas ljubav odvesti u budućnosti.

Foto: Press