fbpx

Nova reality serija Izvući živu glavu, nagrada 500.000 dolara

Na TV…

Izvući živu glavu – neponovljiva avanturu diljem Novog Zelanda

Izvući živu glavuDoma TV od srijede, 29. srpnja donosi novu reality seriju Izvući živu glavu u kojoj će se deset timova pod vodstvom Beara Gryllsa upustiti u neponovljivu avanturu diljem Novog Zelanda. Timovi će iz tjedna u tjedan prihvaćati nove zadatke i suočavati se s ekstremnim izazovima, a na putu do cilja i nagrade od 500.000 dolara uz ostale prepreke naći će se i nemilosrdne tjedne eliminacije.
Nova reality serija Izvući živu glavu koja će se emitirati na Doma TV-u od 29. srpnja donosi uzbudljive avanture Beara Gryllsa koji će se kao avanturist i stručnjak za preživljavanje okušati u vođenju timova divljim prostranstvima Novog Zelanda. Deset timova pod njegovim vodstvom prihvatit će izazov i suočit će se s visokim planinama, nepreglednim terenima, opasnim klisurama, kišnim šumama, rijekama i brzacima. Timovima svaki tjedan prijeti opasnost od eliminacije, a nagrada za najizdržljiviji tim je vrtoglavih 500.000 dolara.
U prvom tjednu gledatelji će doznati koja ekipa ide kući, a natjecatelji će se helikopterom spustiti na opasan planinski teren, gdje će se morati popeti na vrh oštre litice. U međuvremenu, odnos između natjecatelja bit će sve napetiji, a uz malo hrane neki će biti na rubu živaca. Bear će ostaviti natjecatelje usred zaljeva gdje moraju doplivati do obale, a u žurbi će jedna ekipa biti ostavljena.

Foto: Press