fbpx

Otvoren BrainArt CENTAR u Zagrebu

Dobrobiti programa…

Poticanje matematičkih sposobnosti, lakše i brže snalaženje u matematici. Povećanje brzine obrade informacije. Jačanje koncentracije i pažnje. Razvoj aktivnog slušanja. Povećanje memorije, vizualizacije i mašte. Razvoj brzog čitanja te obavljanje više radnji odjednom, poručuju iz BrainArt centra

BrainArt CENTAR

BrainArt CENTAR– Želja nam je da se djeca u našem BrainArt centru osjećaju ugodno, opušteno i sretno kao da su kod svoje kuće. Naš program se sastoji od Brainobrain edukacije, likovnih radionica, edukativnih igraonica, a otvoreni smo i za individualni rad s djecom prema potrebama djece. Glavna aktivnost nam je Brainobrain edukacija, a to znači mentalna aritmetika u koju su uključene i ljudske vrijednosti, a djeca razvijaju samopouzdanje i koncentraciju. A kroz likovne aktivnosti djeca razvijaju kreativnost, izražavaju svoje emocije te uče kako kreativno razmišljati. Kod djece treba od najranije dobi poticati kreativnost jer je ona važna na svim raznima djelovanja i rada – kazala je voditeljica likovne radionice i edukativne igraonice BrainArt centra, Zvjezdana Braje za Scena.hr. Ovog vikenda u Zagrebu je otvoren BrainArt centar za djecu od četiri do 14 godina.

CENTAR

BrainArt CENTAR– BrainArt centar nastao je kao spoj dugogodišnjeg iskustva, stručnog znanja u radu s predškolskom djecom i mladosti pune entuzijazma te želje za osobnim razvojem za pomoć i dobrobit djece. Želja nam je da budemo dio pozitivnih promjena u društvu. Djeci je potrebno sigurno okruženje, poticanje maštovitosti i zanimljiv te stručan pristup prepoznavanju i razvoju njihovih potencijala. Samo tako se mogu neometano razvijati, iskoristiti svoj talent i što duže ostati bezbrižni. Zato nam je važno biti ovdje Zvjezdana Brajei sada za njih. Ulagati u njih, usmjeravati ih prema pozitivnim vrijednostima, jačati ih u svim segmentima – naglašavaju u BrainArt centru te dodaju:
– Dobrobiti programa su: Poticanje matematičkih sposobnosti, lakše i brže snalaženje u matematici. Povećanje brzine obrade informacije. Jačanje koncentracije i pažnje. Razvoj aktivnog slušanja. Povećanje memorije, vizualizacije i mašte. Razvoj brzog čitanja te obavljanje više radnji odjednom. Socijalne vještine, komunikacija, timski rad, samopouzdanje, razumijevanje tuđih potreba i vrijednosti…
Voditeljica likovne radionice i edukativne igraonice BrainArt centra je pozvala roditelje da sa svojom djecu posjete BrainArt centar.
– Roditeljima poručujemo da dođu k nama s puno povjerenja – kazala je Zvjezdana Braje.

Foto: Scena.hr