fbpx

Špijunska serija Mala bubnjarica po romanu Johna le Carrea

Zagreb…

Na TV: Špijunska serija Mala bubnjarica u trajanju od osam epizoda

Mala bubnjaricaHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 3. travnja 2020. godine na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.35 sati počinje s prikazivanjem uzbudljive špijunske serije Mala bubnjarica u trajanju od osam epizoda.
Serija Mala bubnjarica temelji se na istoimenom bestseleru Johna le Carréa. To je strastvena ljubavna priča i triler koji će potpuno zaokupiti gledatelje. Priča je jednako smiona sada kao što je bila kad je knjiga prvi put objavljena; to je prikaz svijeta u kojem su granice između junaka i zlikovaca te ljubavi i mržnje opasno nejasne.
Mala bubnjaricaTaj uzbudljivi triler događa se krajem sedamdesetih godina prošloga stoljeća i pratimo Charlie (Pugh), mladu, vatrenu, ali neostvarenu britansku glumicu punu ideala. Na odmoru u Grčkoj ona upoznaje tajanstvenoga Beckera (Skarsgard) i on njezinu odlučnost stavlja na kušnju. Brzo postane jasno da je lažno prikazao svoje namjere i uvlači je u zamršene planove vrhunskoga špijuna Kurtza (Shannon).
Charlie se upušta u zahtjevnu ulogu dvostruke agentice u “životnoj predstavi”. No iako je prirodno nadarena za taj zadatak, neizbježno biva uvučena u opasni svijet dvoličnosti i kompromitirane ljudskosti. “Mala bubnjarica” isprepleće ljubav i mržnju, istinito i izmišljeno, ispravno i pogrešno te ispreda napetu i eksplozivnu priču o špijunaži i međunarodnim intrigama na najvišoj razini.

Foto: Press