fbpx

Pjesma Martine Majerle je hit u Sloveniji!

Martina Majerle– Presretna sam nakon što sam saznala kako je MTV Adria ovaj tjedan i to baš na moj imendan uvrstio slovenski singl ‘Luna nad obalo‘ u svoj program rotacije. Vijest sam primila u nevjerici jer znam da nije lako doći na najveću glazbenu televiziju ovih prostora. Hvala za pruženu šansu u regionalnom predstavljanju publici. To je dodatni vjetar u leđa i znak da treba nastaviti dalje – rekla je za portal Scena.hr lijepa glazbenica. Martina Majerle u srpnju je predstavila pjesmu ‘Kalimba de Luna‘, obradu istoimene pjesme Tonyja Esposita iz 1984. godine.  A sad je njezina pjesma ‘Luna nad obalo’ uvrštena na MTV Adriu.
Martina Majerle– Singl je u retro pop maniri, a potpisuje ga kompozitor Dare Kaurič iz Slovenije. Pjesma je ljubavna i lagana. Bila je planirana za ljeto, ali smo je izdali krajem rujna za slovensko tržište. Tako se sad slušatelji uz nju mogu prisjećati ljeta koje je iza nas. Spot je sniman na Kvarneru i u Ljubljani u klubu Gas Station. Njegovu režiju potpisuje Jani Pavec, a u spotu sudjeluje i slovenski državni prvak u visinskim skokovima u vodu Jan Vončina, koji naravno skače s litice od 18 metara – ispričala nam je Martina. Glazbenica je jako sretna jer je njezina pjesma u Sloveniji jako slušana.
Martina Majerle– Pjesma je prihvaćena od strane radijskih postaja i televizija u Sloveniji, a pogotovo me vesele reakcije samih slušatelja. Odlično je prošao i nastup u njihovoj najgledanijoj nedjeljnoj emisiji Raketa. Sad me očekuju promotivni radijski i televizijski nastupi. Toliko za sada… – kazala nam je veselo glazbenica. Talentirana Martina jedna je od najboljih pratećih vokala na estradi. Svojim prekrasnim glasom je podrška na sceni najvećim glazbenim imenima. No Martina je sad odlučila krenuti i u solističku karijeru.

Luna nad obalo:

[vsw id=”XO7rSdOljhQ” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]