fbpx

Počinje Dvoboj! 12 dueta, 12 teških odluka

Zagreb…

Dvoboj – 12 dueta, 12 vrhunskih glazbenih brojeva, 12 teških odluka te samo 4 preuzimanja koja mogu spasiti natjecatelje prelaskom u drugi tim

DvobojDvoboj, posljednja emisija u kojoj je sve u mentorskim rukama. A teže im je nego ikada jer ovoga puta moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima. Pravila pjevanja u duetima inače su jasna: uloge pjevača su podjednake, njihov užitak pjevanja mora biti na vrhuncu i moraju biti u skladu jedan s drugim. U duetima Voicea osim svih ovih pravila postoji i ono brutalno: pjevajući zajedno svjesni su da pjevaju jedan protiv drugoga. Jer mentori mogu odabrati samo jednog iz svakog dueta. Ovakav glazbeni dvoboj ne smijete propustiti! Fantastični dueti u kojima su mladi talenti dali sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u The Voiceu“.
DvobojDvadeset četvero najboljih podijeljeno je u dvanaest parova koji će izvesti dvanaest vrhunskih dueta te mentorima prirediti dvanaest teških odluka. Jedina utjeha mentorima je mogućnost preuzimanja. Nakon što izaberu samo jednog natjecatelja iz para koji će i dalje ostati s njima u natjecanju, ostali mentori mogu preuzeti drugog mladog pjevača koji od tog trenutka postaje član njihovog tima. Premalo mjesta za sve one koji su pokazali toliko kvaliteta, želje za učenjem i radosti što su dio ekipe „The Voicea“. Pjevanje u duetu pokazalo se kao veliki izazov svim natjecateljima. Željeli su svojim zajedničkim nastupima obilježiti sve ono što su proživjeli od kada su prolaskom na Audiciji postali dio nekog tima. Savršeno su savladali sva pravila pjevanja u duetima te su nam pružili vrhunski glazbeni užitak svjesni da pjevajući zajedno u „The Voiceu“ pjevaju jedan protiv drugoga. Mladi talenti dali su sve od sebe znajući da je to možda i njihov posljednji nastup u serijalu. I na kraju sve emocije su se pomiješale: oni koji nastavljaju natjecanje bili su najvatreniji u nagovaranju drugih mentora da preuzmu njihove dosadašnje prijatelje iz tima. Radost zbog prolaska, tuga zbog rastanka, mentori na mukama što moraju razdvojiti parove koje su brižljivo spojili te uvježbavali danima, publika na nogama, dobra energija, jednom riječju čudesna atmosfera koje su stvorili dobra glazba i talentirani mladi ljudi. Njih samo šesnaestoro pjevat će u prvoj emisiji uživo, a oni ostali koji nisu prošli bit će svim srcem uz svoje prijatelje. Ne zaboravite da od sljedeće subote i vi svojim glasovima odlučujete tko nastavlja natjecanje. Budite uz Prvi program u subotu, gledajte Dvoboj, i bodrite ove mlade ljude.

Foto: Press – Dario Njavro