fbpx

Kreće polufinale showa Supertalent!

U prvoj polufinalnoj epizodi 9 supertalentiranih kandidata bori se za prolaz u finale showa

Supertalent, zabavni televizijski format ove jeseni, kojeg je kroz audicijske epizode u prosjeku pratilo preko 725 tisuća ljudi i koji je ostvario gotovo 50 posto ujela u gledanosti, došao je do polufinala.

Supertalent

Tijekom osam audicijskih epizoda showa Supertalent, koje je pratio svaki drugi gledatelj pred malim ekranima, od kojih je najgledanija bila treća s 52 posto udjela u gledanosti, upoznali smo izvanserijske talente koji će u polufinalu dati sve od sebe da izvedu spektakularne nastupe i svoj talent pokažu u najboljem svjetlu.

Ove nedjelje na rasporedu je prva od ukupno četiri polufinalne epizode showa Supertalent u kojoj će nastupiti prvih devetero polufinalista, a na samom kraju doznat će se imena trojice kandidata koji prolaze u finale te nastavljaju natjecanje za laskavu titulu Supertalenta i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.

U osmoj sezoni showa, na kraju svake polufinalne epizode, tešku odluku o odabiru trojice finalista donosit će četveročlani žiri, a svakoga tjedna jedan član bit će predsjedavajući, s ulogom da publici i gledateljima pred malim ekranima priopći njihov konačan odabir.

Dok će se na pozornici izmjenjivati uzbudljivi nastupi i komentari žirija, Mia Kovačić u rubrici ‘Backstage s Miom‘ svakog ponedjeljka donosit će uzavrelu atmosferu iz backstagea na YouTube kanalu Nove TV gdje će gledatelji moći pratiti zbivanja koja se događaju iza pozornice, ali i doznati kako su se kandidati snašli u karaoke izazovu, o čemu razmišlja žiri prije emisije te koliko je materijala utrošeno za raskošnu modnu kreaciju Maje Šuput.

– Polufinale i finale showa najuzbudljivije je razdoblje i veselim se što ću i ove godine u emisiji ‘Backstage s Miom’ pratiti sve događaje koji se odvijaju iza pozornice. Svakog ponedjeljka donosit ću ekskluzivan sadržaj iz backstagea, a gledatelji će imati prilike vidjeti razgovore s kandidatima i članovima žirija te njihove reakcije nakon nastupa, čemu se i sama radujem – poručuje Mia.

U prvoj polufinalnoj epizodi na pozornicu showa Supertalent vratit će se 12-godišnji pjevač Josip Šušnjara, koji je svojim glasom na audiciji dotaknuo mnoga srca, te odvjetnik iz Venezuele Christian Jerry Vale koji je vokalnim rasponom oduševio publiku i žiri.

Za zabavni glazbeno-scenski nastup pobrinut će se ljubiteljica mjuzikla Tara Skidmore koja priprema pravi spektakl za polufinale.

Ljubitelji akrobacija i neobičnih vještina uživat će u nastupima Anastasiie Mazur, koja je u posljednjoj audicijskoj epizodi izazvala veliku pažnju savijanjem tijela u naizgled nemogućim položajima, i cirkuskog performera Emilia Alcantare koji je šokirao žiri svojim fascinantnim mogućnostima balansiranja. Plesno-akrobatsku točku prepunu uzbudljivih elemenata izvesti Marwen Torkhani iz Tunisa.

Na čari trbušnog plesa podsjetit će nas samouvjerena i atraktivna Azra Grljević koja svoju zavodljivu energiju oslobađa orijentalnim plesom, a u polufinalu donosi kombinaciju s koje nitko neće moći skinuti pogled. Još jednu plesnu koreografiju punu uzbuđenja na pozornicu donijet će plesni dvojac Matija i Fran koji za polufinale pripremaju plesni show za pamćenje.

Nakon što je žiri tijekom audicijskog nastupa ostavio bez teksta, na pozornicu showa Supertalent vratit će se i mentalist Antonijo Mitar koji ovoga puta priprema nešto drugačije, nesvakidašnje i pomalo zastrašujuće, a prvu polufinalnu epizodu showa ne propustite pogledati ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

Foto: Press Supertalent