fbpx

Ne propustite: Predstava Čelične magnolije

Čelične magnolije

U utorak, 8. ožujka 2022. godine s početkom u 20.00 sati, na rasporedu INK je predstava Čelične magnolije, iz programa ‘ZAJC U INK’.

Čelične magnolije

Dramatična i komična, emotivnija no što očekujete, predstava Čelične magnolije je to koja slavi podršku i poticaj žene ženi, veze između prijateljica, majki i kćeri.

Recepti, savjeti i tračevi, smijeh, želje i snovi, teška vremena – sve to prolaze zajedno, a najlakše je te trenutke podijeliti u frizerskom salonu gdje je radnja smještena.

U pametnim, živopisnim dijalozima punim dosjetki i obrata, ove žene nisu plitke i nisu karikature, one su jake, stvarne ličnosti s mnogo slojeva, a pratimo ih kroz dulji vremenski period.

U drami nastaloj prema istinitoj priči nema muških likova, no stalna su tema razgovora, a Harlingtonove junakinje su „magnolije“ različitih godišta i socijalnih statusa kao što je i publika koju iščekujemo u gledalištu.

Čelične magnolije
AUTORI: Robert HARLING
REDATELJICA: Renata CAROLA GATICA
IGRAJU: Judita FRANKOVIĆ BRDAR/Jelena LOPATIĆ, Ivna BRUCK/Romina TONKOVIĆ, Biljana LOVRE, Aleksandra STOJAKOVIĆ OLENJUK/Ana MARIJA BRĐANOVIĆ, Leonora SURIAN POPOV, Olivera BALJAK
Trajanje: 100 minuta

Foto: Press INK GK Pula