fbpx

Premijerno: Teška lova – gotovo nitko nije nedužan

HBO Europe: Teška lova

Nova HBO Europe serija iz Rumunjske, Teška lova (Tuff Money), imat će premijeru 22. studenoga u 21.00 sati na HBO 3 kanalu, a istog dana dolazi u HBO GO ponudu. Doru i Ionel, dva tehničara za semafore, u šali smisle kako bi, manipulirajući prometom, opljačkali blindirani kombi banke i na kraju to moraju izvesti. Sve institucije kojima se obraćaju za pomoć pokažu želju da se pljačka izvrši i da uzmu svoj dio. Serija kroz šest epizoda prati dva glavna junaka i njihovu unutrašnju borbu između moralnih načela i preživljavanja.

Teška lova

Govoreći o seriji, scenarist i redatelj Daniel Sandu izjavio je:
– U „Teškoj lovi“ smo istražili efekt jedne neugodne istine – da gotovo nitko nije nedužan. Kada nam se nešto loše dogodi, ponekad smo istovremeno žrtve i počinitelji. Uzeo sam tu neugodnu i gorku istinu, savršenu za dramsku seriju, i zapakirao je u sloj komedije i prah šećera, kao gorku tabletu koja u početku ima sladak okus. Gledatelj je pozvan da, zajedno sa glavnim likovima, sudjeluje u avanturi, noseći se s posljedicama šale koja je postala ozbiljnija nego što je bilo očekivano.
U glavnim ulogama prijatelja Dorua i Ionela su Alexandru Papadopol i Cristian Bota, a pridružuju im se Medeea Marinescu, Gavril Pătru, Valeriu Andriută, Adriana Irimescu, Maruca Băiasu, Mălina Manovici, Iulija Dinu i Voica Oltean.
Izvršni producenti za HBO Europe su Jonathan Young i Antony Root, a producenti za HBO Europe su Silvia Popescu i Ioanina Pavel. Tudor Reu je producent za Mobra Films.

Foto: Press