Prskalo: Vuica i Popović novac od nagrade donirali su za našu predstavu

Sjećanje na jedno ljeto…

Glumica kaže da će pamtiti gostovanje u Metkoviću i po divnoj gesti dizajnerice i glazbenika

Matija PrskaloMatija Prskalo s obitelji i ove godine ljetuje na Braču.
– Bol je naše obiteljsko mjesto za odmor. Ovdje se uistinu odmorim i napunim baterije – kazala je lijepa glumica. Matija sa Zijadom Gračićem igra u predstavi ‘Ljubav na prvi pogled’ neovisnog kazališta ‘Lectirum’.
– Ovog ljeta imali smo gostovanja po Dalmaciji i Bosni i Hercegovini, a prošlog ljeta igrala sam u svom rodnom Metkoviću – rekla je glumica. Matija je posebno sretna kad Jurica Popovićima priliku igrati u svom gradu. Glumica gostovanje u Metkoviću pamti i po divnoj gesti dizajnerice Matije Vuice i glazbenika Jurice Popovića. Matija i Jurica lani su primili nagradu za posebne zasluge u kulturi i promicanju Metkovića, a novčani dio nagrade donirali su za predstavu ‘Ljubav na prvi pogled’.
– Njihova gesta je vrijedna svakog poštovanja i divljenja. U današnje vrijeme malo je takvih primjera, ali svi koji poznaju Matiju znaju da je takva. Osim što smo imenjakinje, povezuje nas i Metković – naglasila je Prskalo za portal Scena.hr. Glumica se raduje i jeseni jer priprema monodramu ‘Samo jedna žena‘.

Foto: Prisk, Jurica Popović priv. album