fbpx

Samuel L. Jackson stigao u Zagreb!

Zagreb…

The Hitman’s Wife Bodyguard – Samuel L. Jackson

Samuel L. JacksonSlavni holivudski glumac Samuel L. Jackson jučer je u ranim popodnevnim satima ručao u samom središtu Zagreba. Zagrebački restoran čiji je jedan od vlasnika i Hrvoje Šalković, ugostio je glumca koji je za ručak poželio pojesti cheeseburger.
– Glumac je bio iznimno pristojan i pristupačan, a mi smo se potrudili da ima svoju privatnost na čemu nam je bio zahvalan – rekao je Hrvoje Šalković.
Podsjetimo, Samuel L. Jackson u Zagreb je stigao zbog snimanja novih scena holivudskog filma ‘The Hitman’s Wife Bodyguard’. U Rovinju je u travnju službeno počelo snimanje filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Nastavak akcijske komedije iz 2017. ponovno režira Patrick Hughes, a Ryanu Reynoldsu i Samuelu L. Jacksonu se i ovoga puta pridružila fatalna Selma Hayek.
Projekt je prijavljen u program poticanja ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela koji HAVC provodi u suradnji s Ministarstvom kulture. Radi se o jednom od najvećih projekata koji su do sad snimani u Hrvatskoj, kako produkcijski, tako i financijski.
Okosnicu radnje čini priča oko tjelohranitelja Michaela Brycea (Ryan Reynolds) koji nakon gubljenja licence odlazi na odmor u potrazi za „duhovnim buđenjem”. No njegov je duševni sklad narušen kada se u bjesomučnom naletu metaka pojavi Sonia Kinacid (Salma Hayek) i pod prijetnjom oružjem ga prisili da pođe s njom spasiti Dariusa (Samuel L. Jackson). Kada se trojka konačno okupi, uhvati ih Interpolov agent koji im prijeti da će provesti ostatak života u zatvoru ako mu ne pomognu razriješiti misteriozan napad koji prijeti uništenjem cijele Europe.
Film The Hitman’s Wife’s Bodyguard se u kinima očekuje u prvoj polovini 2020. godine.

Foto: Press