fbpx

Ekskluzivno – Video: Nova sezona hit serije Rick i Morty

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Nagrađivana animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) vraća se s petom sezonom koja će ekskluzivno biti dostupna na HBO GO-u od 21. lipnja. Istog dana u ponudu HBO GO-a dolaze i prethodne četiri sezone.

Morty

Rick i Morty, Emmyjem nagrađivana animirana hit humoristična serija Adult Swima, prati genijalnog znanstvenika i sociopata, Ricka Sancheza. Nakon nestanka dugog gotovo 20 godina, Rick iznenada stiže na prag kćeri Beth kako bi se preselio k njoj i njezinoj obitelji.

Iako Beth objeručke primi Ricka u svoj dom, njezin suprug Jerry nije toliko sretan zbog ovog obiteljskog okupljanja. Jerry je zabrinut zbog Ricka, koji se koristi garažom kao svojim osobnim laboratorijem. U laboratoriju Rick radi na brojnim znanstvenofantastičnim napravama, od kojih bi se neke mogle smatrati opasnima.

Ali, to nije sve što zabrinjava Jerryja. Rick često odlazi u intergalaktičke avanture na koje vodi unuke, Mortyja i Summer.

Glavnim likovima glasove daju glumci Justin Roiland, Sarah Chalke, Chris Parnell i Spencer Grammer. Autori i izvršni producenti serije su Dan Harmon i Justin Roiland.

Foto: Press
Video: