Severina videom počastila obožavatelje
By redakcija On 17 stu., 2016 At 11:11 AM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Video…

900 tisuća Facebook fanova i 600 tisuća Instagram followersa

SeverinaSeverina je nekoliko puta tijekom karijere punila najpoznatije koncertne dvorane širom regije, trijumfirajući s turnejom ‘Dobrodošao u klub‘, koju su produkcijski mnogi svrstali uz bok turnejama svjetskih izvođača. No, osim što ju na koncertima prati u stopu, mnogobrojna i vjerna publika Severinu odavno prati i na društvenim mrežama. Upravo ondje, Severina je videom nastalim tijekom snimanja kampanje odlučila počastiti svojih milijun i pol pratitelja; njih Severinačak 900 tisuća Facebook fanova te 600 tisuća Instagram followersa.

– Ove respektabilne brojke Severina na najbolji mogući način objašnjava dvjema rečenicama: ‘Ljubav se ljubavlju vraća’ te ‘Volim što se volimo’.
Upravo ti hashtagovi postali su zaštitni znak njezinih objava, a prihvaćeni su u tolikoj mjeri da se pod njima nalazi preko 100 tisuća objava Instagram korisnika.
Uz Facebook i Instagram, još jedna Severinina iznimno važna društvena platforma je YouTube kanal, na kojem, osim bogate kolekcije starih snimki, premijere doživljavaju i sve njezine nove pjesme i spotovi, stoga ne čudi kako je ukupan broj YouTube pregleda na tom kanalu prešao brojku od čak 250 milijuna – kažu iz Severininog menadžmenta.

Foto: Screenshot YouTube, Press
Video:

comment closed