fbpx

Nezaustavljivi specijalni agenti Navy CIS s nama su i ove jeseni!

Doma TV…

Navy CISDoma TV ove jeseni s početkom od 3. rujna svojim gledateljima donosi petnaestu sezonu nagrađivane kriminalističke serije ‘Navy CIS‘ o timu specijalnih agenata koji na inovativne načine i uz timski rad istražuju zločine. Ovaj se tim, pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon), uz dozu humora suočava s ubojstvima, špijunažama, terorizmom i ostalim zločinima povezanima s mornaricom.
‘Navy CIS’ uspješna je kriminalistička serija o timu specijalnih agenata pod vodstvom Leroya Jethra Gibbsa (Mark Harmon) koji svakodnevno istražuju zločine povezane s mornaricom. U Gibbsovu timu su specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray), računalni stručnjak koji je diplomirao na MIT-u, probna agentica Eleanor „Ellie“ Bishop (Emily Wickersham) čija je specijalizacija procjena međunarodnih prijetnji i globalna priprema, a najnoviji članovi tima su karizmatični, nepredvidljivi i otporni specijalni agent Nicholas „Nick“ Torres (Wilmer Walderrama) koji je većinu svoje karijere proveo na samostalnim tajnim zadacima, specijalna agentica Alexandra „Alex“ Quinn (Jennifer Esposito), domišljata i talentirana agentica koja je odustala od posla kako bi bila instruktorica sve dok je Gibbs nije ponovno namamio natrag i agent MI6-a Clayton Reeves (Duane Henry), uspješni i inteligentni međunarodni agent koji je u Navy CIS-u na posudbi kao stručnjak za terorizam u ovim teškim vremenima. Timu pomažu i vrckava forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette), nadarena znanstvenica, mrtvozornik dr. Donald „Ducky“ Mallard (David McCallum) i Duckyjev štićenik, naivni asistent mrtvozornika Jimmy Palmer (Brian Dietzen). Operacije nadgleda direktor Navy CIS-a Leon Vance (Rocky Caroll), inteligentni i visokokvalificirani agent koji u bilo kojem trenutku može uzdrmati status quo. Ovi specijalni agenti suočavaju se s različitim zločinima, a humor im olakšava nošenje sa stresnim situacijama.
Na početku petnaeste sezone, ekipa Navy CIS-a nastavlja tragati za Gibbsom i McGeejem dva mjeseca nakon njihova nestanka u Paragvaju. Vance i Torres pozvani su na saslušanje u kongres u vezi s neuspjelom paragvajskom misijom. Ekipa istražuje i ubojstvo mornaričkog poručnika čije je truplo nađeno na mjesnom groblju. Gibbs i McGee moraju proći psihijatrijski pregled dr. Grace Cofalone prije nego što službeno nastave raditi.
‘NAVY CIS’ – Petnaesta sezona uspješne kriminalističke serije, od 3. rujna na Doma TV-u!
NCIS 15), SAD, 2017./2018., kriminalistička serija
Tvorci serije: Donald P. Bellisario, Don McGill
Izvršni producenti: Gary Glasberg, Chas. Floyd Johnson, Mark Horowitz, Mark Harmon, Frank Cardea, George Schenck

Glume:
Mark Harmon…..Leroy Jethro Gibbs
Pauley Perrette…….Abby Sciuto
Sean Murray…Timothy McGee
Wilmer Valderrama…….Nick Torres
David McCallum……dr. Donald Mallard-Ducky
Rocky Caroll…..Leon Vance

Foto: Press