fbpx

Dragan Bender potvrdio dolazak u reprezentaciju

Košarka…

Sjajno će biti ljeto koje je pred nama, kaže Dragan Bender

Dragan Bender– Razgovarao sam s generalnim menadžerom Phoenix Sunsa, osobno sam bio i s Benderom i nakon tih razgovora – i Bender i sam Phoenix izrazili su veliku želju za nastupom Dragana u hrvatskoj reprezentaciji. Zaista su odreagirali na maksimalno korektan način – rekao je izbornik Petrović.
Hrvatski reprezentativac Dragan Bender potvrdio je izborniku Petroviću nastup za reprezentaciju. Sjajno će biti ljeto koje je pred nama! To je već najavio Dragan Bender koji je danas potvrdio svoj dolazak u reprezentaciju i koji s nestrpljenjem iščekuje početak priprema kao i svoj debi za seniorsku reprezentaciju.
Od prvog trenutka, odnosno od prvog razgovora u trećem mjesecu, mladi hrvatski reprezentativac Dragan Bender pokazao je veliki interes za reprezentaciju. A jučer je to službeno i potvrdio, odnosno sam Dragan Bender i njegov klub Phoenix Sunsi.
– Zadovoljstvo će biti imati ga i na poziciji četvorke zajedno sa Šarićem. Osobno sam strašno zadovoljan s ovim raspletom situacije vezano za Bendera – dodao je za kraj izbornik Petrović.
Sjajno izdanje mladog hrvatskog igrača u NBA ligi, odnosno u Phoenix Sunsima veseli još više i sigurno će biti od velike pomoći odlično raspoloženoj hrvatskoj reprezentaciji.
Podsjetimo kako je Bender ispisao povijest, kada je četvrtim mjestom na NBA draftu, postao najviše pozicionirani Hrvat ikad na draftu.

Foto: Wiki – By Botend – Own work