fbpx

Ekskluzivno: Stephan Lupino: Bocelli me pozvao u svoj dom u Toskani

Zagreb…

Moje djelo će biti izloženo u njegovoj kapeli, kazao je Stephan Lupino ekskluzivno za portal Scena.hr

Stephan Lupino, Andrea BocelliStephan Lupino jučer se nakon koncerta družio s talijanskim tenorom u backstageu. Kaže da je mu je bila čast družiti se s tako velikim umjetnikom kao što je Andrea Bocelli. Stephan je talijanskom tenoru darovao svoje djelo iz opusa Lupinizma. Bocelli je bio ugodno iznenađen te je Lupinov dar rado prihvatio.
– Darovao sam mu jedan od križeva iz opusa Lupinizam kojeg je rado prihvatio te je odmah osjetio njegovu energiju. Križ je napravljen od korijena 200 godina starog hrasta u drvorezu, a kasnije patiniran – otkrio je Lupino ekskluzivno za portal Scena.hr. Stephan dodaje da se Bocelli oduševio njegovim darom.
– Jer kao umjetnik cijeni umjetnost te mi je jako drago što će moje djelo biti u njegovoj kapeli. Stephan Lupino, Andrea BocelliBocelli me je pozvao u Toskanu za mogući fotossesion – naglasio je Lupino. Stephan je upoznao i njegovu suprugu Veroniku.
– Ona je sugerirala da udružimo snage u novom zajedničkom art projektu kojem se radujem – kazao je Lupino za portal Scena.hr.
A Lupina uskoro čeka veliko otvaranje izložbe u Klovićevim dvorima. Izložba se otvara 26. travnja i traje do 4. lipnja 2018. godine. Na izložbi će posjetitelji moći vidjeti – Noćni život 80′ New York, Vintage – aktovi i modni, art namještaj, skulpture, slike i tri video Wall-a.

Foto: Maja Medić – Stephan Lupino priv. album
Fotogalerija:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”758″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]