Ekskluzivno: Stephan Lupino: Bocelli me pozvao u svoj dom u Toskani
By redakcija On 11 ožu., 2018 At 10:25 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Moje djelo će biti izloženo u njegovoj kapeli, kazao je Stephan Lupino ekskluzivno za portal Scena.hr

Stephan Lupino, Andrea BocelliStephan Lupino jučer se nakon koncerta družio s talijanskim tenorom u backstageu. Kaže da je mu je bila čast družiti se s tako velikim umjetnikom kao što je Andrea Bocelli. Stephan je talijanskom tenoru darovao svoje djelo iz opusa Lupinizma. Bocelli je bio ugodno iznenađen te je Lupinov dar rado prihvatio.
– Darovao sam mu jedan od križeva iz opusa Lupinizam kojeg je rado prihvatio te je odmah osjetio njegovu energiju. Križ je napravljen od korijena 200 godina starog hrasta u drvorezu, a kasnije patiniran – otkrio je Lupino ekskluzivno za portal Scena.hr. Stephan dodaje da se Bocelli oduševio njegovim darom.
– Jer kao umjetnik cijeni umjetnost te mi je jako drago što će moje djelo biti u njegovoj kapeli. Stephan Lupino, Andrea BocelliBocelli me je pozvao u Toskanu za mogući fotossesion – naglasio je Lupino. Stephan je upoznao i njegovu suprugu Veroniku.
– Ona je sugerirala da udružimo snage u novom zajedničkom art projektu kojem se radujem – kazao je Lupino za portal Scena.hr.
A Lupina uskoro čeka veliko otvaranje izložbe u Klovićevim dvorima. Izložba se otvara 26. travnja i traje do 4. lipnja 2018. godine. Na izložbi će posjetitelji moći vidjeti – Noćni život 80′ New York, Vintage – aktovi i modni, art namještaj, skulpture, slike i tri video Wall-a.

Foto: Maja Medić – Stephan Lupino priv. album
Fotogalerija:

comment closed