fbpx

Studentski život u Londonu lijepe Lane Gadže Čermak!

Lana– Ne izlazim često jer su mi obaveze na fakultetu na prvom mjestu. Ali kad izađem, tada idem u ‘Cirque du Soir Club’. Tamo sam proslavila i rođendan. Klubovi u Londonu su vrhunski, odlična je zabava, a ljudi su opušteni. Interijer  klubova u Londonu je zaista predivan. Tako da svaki izlazak bude dobar. Noćni život se odvija svaki dan u tjednu. Uvijek ima neko ‘cool’ mjesto za dobar provod – otkrila je za Scenu lijepa Lana Gadža Čermak. Unuka generala Ivana Čermaka u Londonu studira psihologiju. Slobodno vrijeme provodi u teretani, a s društvom često izađe na večeru i u kazalište.

– Nakon završetka fakulteta voljela bih otići u Pariz, upisati magisterij te usavršiti francuski jezik – kazala je. Lana često posjeti Zagreb jer joj jako nedostaju prijatelji i rodbina. Otkrila nam je da je jako osjećajna djevojka.

– Nije mi se jednom slomilo srce u ljubavi – rekla je Lana, ali nismo doznali tko ju je u razočarao. No sad je, kaže, voljena.

– Zbog ranijeg iskustva s medijima, ne bih voljela previše komentirati taj dio svog privatnog života, ali mogu reći da sam sretna, voljena i da volim – ističe Lana. A kakav je muškarac može osvojiti:

– Muškarac me može osvojiti svojom inteligencijom, iskrenošću i samostalnošću. To mi je najbitnije. I bitno mi je da je osjećajan – kazala je. Ispričala nam je i najgori ‘ulet’.

– Najgori ulet bio mi je: ‘Oprosti jel’ ti tata terorista? Jer si ti bomba!’ Strašno! – kroz smijeh se prisjetila Lana.

Pogledajte fotogaleriju:

[nggallery id=43]