fbpx

Ne propustite: The Illusionists – Direct from Broadway

Ljubljana…

The IllusionistsNajpopularniji mađioničarski show na svijetu ‘The Illusionists; Direct from Broadway‘ održat će se od 29. do 31. ožujka 2019. godine u dvorani Stožice, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.
– To je show u kojem publika doslovno ostaje šokirana viđenim. Iako sam ga odgledao puno puta, još uvijek sam fasciniran trikovima naših vrhunskih iluzionista. Do sada nikada nismo nastupali u ovom dijelu Europe i presretan sam što će publika ondje imati priliku pogledati ove majstore magije – kaže izvršni producent Andrew Spencer.
Ovaj Australac alfa i omega je najpopularnijeg mađioničarskog showa na svijetu ‘The Illusionists; Direct from Broadway’, koji će se od 29. do 31. ožujka 2019. godine u organizaciji Star produkcije održati u Sloveniji u ljubljanskoj dvorani Stožice. S najboljim iluzionistima današnjice surađuje posljednje tri godine I to mu je, kaže, najizazovniji posao koji je radio.
Andrew Basso– Htjeli smo napraviti show koji je drugačiji od drugih. Ovi iluzionisti ne izvode samo trikove već u njihovim nastupima ima elemenata komedije, plesa, glume, jako puno zabave I nevjerojatne napetosti. Morate to doživjeti da bi znali o čemu govorim – ističe Spencer.
U toj veličanstvenoj predstavi okupili su se svi najbolji i najtalentiraniji iluzionisti svijeta: Luis De Matosa, James Mora, Enzo, Andrew Basso, Yu Ho – Jin, Sos i Victoria te Kevin James. Jedan od njih, Andrew Basso, poznat i kao Houdinijev nasljednik, nedavno je posjetio Zagreb gdje je najavio ovaj raskošan show, kojeg je pogledalo više od milijun ljudi širom svijeta..
Talijanski velemajstor magije izvodi jedne od najopasnijih trikova, a najpoznatiji je Houdinijev ‘Water Torture Cell’, koji će izvesti i na nadolazećem slovenskom nastupu. Ekipa iluzionista, koja je trikovima i izvedbama, kako kaže kritika, nadmašila ne samo Houdinija već i Davida Copperfielda nisu samo svjetski rekorderi u svojim mađioničarskim disciplinama već i po broju nastupa. Slavna osmorka u jednom tjednu tako je nastupila na Broadwayu, West Endu, Operi u Sydneyu, Melbourneu i u Meksiku.
Ulaznice za najraskošniji iluzionistički show, koji će se od 29. do 31. ožujka 2019 održati u Ljubljani možete nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Press